VIDEO Dvojmesačný Junior Cox-Noon a jeho nezvyčajne dlhé vlasy sa stali hitom internetu

NETKY.SK • 7 Október 2016, 12:52 • 2 min
VIDEO Dvojmesačný Junior Cox-Noon a jeho nezvyčajne dlhé vlasy sa stali hitom internetu

BRIGHTON - Dvojmesačný Junior Cox-Noon a jeho vlasy pútajú pozornosť na celom svete. Chlapček sa narodil s nezvyčajne dlhými a hustými vlasmi a jeho frizúra sa stala v priebehu niekoľkých hodín hitom internetu.

slovakia

left justify in out

Väčšina z nás sa narodila bez dlhých vlasov. A skôr alebo neskôr, každý z nás skončí so svojimi vlasmi takmer rovnako ako začal na počiatku svojho života. Deväť týždňov starý Junior Cox-Noon z Brightonu vo Veľkej Británii sa však narodil s toľkými vlasmi, že pravdepodobne sa nikdy nebude musieť starať o plešiny. Podľa všetkého mu budú robiť starosti skôr peniaze, ktoré bude musieť investovať do starostlivosti o svoje vlasy, vrátane kozmetiky aj kaderníkov. Našťastie jeho matka Chelsea je kaderníčka, ktorá sa práve snaží "vyrovnať" s dĺžkou vlasov svojho synčeka. Chelsea pracuje momentálne iba 2 hodiny týždenne, keďže vlasy jeho synčeka pútajú mimoriadnu pozornosť a vyžadujú aj mimoriadnu starostlivosť. Sú príliž dlhé a husté, musí ich teda sušiť fénom. Junior-Noon si to podľa všetkého užíva a už teraz miluje svoj účes,  dokonca sa aj rozplače, keď sa jeho mamička snaží nasadiť mu čiapku. Niet sa čomu čudovať, táto "fúkaná" je nepochybne hitom internetu!

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona