VIDEO Dvojica si to rozdávala v kancelárii: Povzbudzoval ich celý bar

NETKY.SK • 3 Február 2015, 11:17 • 2 min
VIDEO Dvojica si to rozdávala v kancelárii: Povzbudzoval ich celý bar

CHRISTCHURCH – Pred tým než si to chcete rozdať v kancelárii, uistite sa, že máte zhasnuté svetlo a oproti vám nie je bar plný ľudí.

slovakia

left justify in out

img

 

img

 

Dvojica z poisťovne Marsh Ltd, ktorá sídli v novozélandskom meste Christchurch si tieto dva základné fakty neoverila a skončili na všetkých možných weboch po celom internete. Párik si to rozdával dobrú polhodinu pri zapnutých svetlách. Podľa austrálskeho denníku New Zealand Herald je muž ženatý a žena čerstvo zasnúbená.

 

 

Incident už vyšetruje vedenie firmy a dvojica sa údajne od piatku v práci neukázala. Žena si dokonca vymazala svoj profil na Facebooku.

 

 

 

 

V bare, ktorý je priamo oproti kanceláriám Marsh Ltd mali veľkú šou. „Celý bar ich povzbudzoval. Trvalo to asi pol hodinu, dokonca aj kapela prestala hrať,“ povedal pre NZ Herald svedok udalosti. Keď sa hosita vrátili naspäť k svojim drinkom kapela začala hrať pieseň Sex on Fire od Kings of Leon.

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies