VIDEO Dvoch Slovákov zatkli v Chorvátsku: Údajne vykrádali autá

NETKY.SK • 4 August 2016, 15:56 • 2 min
VIDEO Dvoch Slovákov zatkli v Chorvátsku: Údajne vykrádali autá

ZÁHREB - Dovolenka v obľúbenej destinácii Slovákov sa skončila pre dvoch z nich pobytom za mrežami. Dvaja Martinčania Peter (43) a Ľubomír (36) boli podľa informácií chorvátskych médií prichytení pri krádežiach a následne ich posadili do vyšetrovacej väzby.

slovakia

left justify in out

Martinčania sa mali do väzby v Chorvátsku dostať po tom, ako ich prichytili pri vykrádaní áut. „Polícia ich zadržala pri tom, ako sa okolo polnoci na parkovisku na pláži Katarelac na ostrove Pag snažili vniknúť do auta,“ informovala rozhlasová stanica Radio Zadar.

 

Dvaja Martinčania údajne v júli v chorvátskej oblasti Biograd vnikli až do 5 áut, z ktorých zobrali peniaze a cennosti. Podľa Rádia Zadar mali údajne aj jedno auto ukradnúť.

 

 

Slovenské úrady žiadne informácie nemajú. "Ministerstvo zahraničných vecí ani zastupiteľský úrad v Záhrebe nemá informáciu o zadržaní uvedených dvoch slovenských občanov," povedal riaditeľ tlačového odboru Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) Igor Skoček. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona