VIDEO Dve mladé opatrovateľky skončili vo väzení: Takto ubližovali chlapcovi s Downovým syndrómom!

NETKY.SK • 13 September 2018, 13:13 • 2 min
VIDEO Dve mladé opatrovateľky skončili vo väzení: Takto ubližovali chlapcovi s Downovým syndrómom!

Otec postihnutého chlapca odhalil, akej krutosti sa opatrovateľky dopúšťali voči jeho synovi.

slovakia

left justify in out

Vychovávať postihnuté dieťa nie je jednoduchou úlohou pre žiadneho rodiča. Nič to však nemení na skutočnosti, že ho milujú a chcú pre neho to najlepšie. Ak mu nedokážu poskytovať 24-hodinovú opateru denne sami, sú nútení najať si na to niekoho, kto im vypomôže. To je bežná prax, no žiaľ, vždy ide do určitej miery o „kupovanie mačky vo vreci“. Doplatili na to aj rodičia osemročného Bricana Greenhousa, ktorý sa narodil s Downovým syndrómom.

 

Rozhorčený otec prišiel na políciu podať trestné oznámenie na dve mladé opatrovateľky, ktoré sa mali s láskou a trpezlivosťou starať o jeho dieťa. Náhodou sa však dostal k videám, ktoré ho mimoriadne zarmútili a, samozrejme, rozzúrili. Lindsey Mossová a Dallas Baronová sa na nich veľmi dobre zabávajú na účet malého chlapca, ktorému do hlavy hádžu veľkú fľašu. To ale nie je všetko, okrem toho mu dávali fajčiť aj marihuanu!

 

"Je to šokujúce a kruté. Veď jedna z nich je tehotná, sama bude mať dieťa, takto sa chce k nemu správať?" Skonštatovala so slzami v očiach Bricanova matka.

 

Obe opatrovateľky sú momentálne v rukách polície a čakajú na súd, kde budú čeliť obvineniu zo zneužívania mladistvej osoby.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies