VIDEO Dve lietadlá sa zrazili nad nákupným centrom v Montreali: Vraky dopadli na strechu a parkovisko

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 07:16 • 2 min
VIDEO Dve lietadlá sa zrazili nad nákupným centrom v Montreali: Vraky dopadli na strechu a parkovisko

MONTREAL - Dve malé lietadlá sa zrazili v piatok nad rušným nákupným centrom v južnej časti kanadského mesta Montreal. Nehodu neprežil jeden z pilotov, traja ľudia utrpeli zranenia. Oznámil to minister pre verejnú bezpečnosť provincie Québec Martin Coiteux.

slovakia

left justify in out

Jeden zo strojov sa zrútil priamo na strechu nákupného strediska Promenades St. Bruno, druhý dopadol na priľahlé parkovisko. Išlo o stroje typu Cessna 152 vo vlastníctve výcvikovej leteckej školy v meste Longueuil.

 

 

V lietadlách sa viezli iba samotní piloti bez ďalších pasažierov. O život prišiel jeden pilot, druhého so zraneniami hospitalizovali. Zranenia utrpeli tiež dvaja návštevníci poškodeného nákupného zariadenia.

Polícia a privolané zásahové zložky celý objekt uzavreli a stredisko evakuovali. Príčinu nešťastia preverí tím vyšetrovateľov, ktorý poverila kanadská rada pre bezpečnosť v doprave.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies