VIDEO Dvaja mladíci sa naťahovali na stanici metra, takmer ich to stálo život!

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 08:38 • 2 min
VIDEO Dvaja mladíci sa naťahovali na stanici metra, takmer ich to stálo život!

LONDÝN – Dvaja muži nevedeli čo od dobroty a tak ich nič lepšie nenapadlo, ako vystrájať na stanici londýnskeho metra. Ich vyčíňanie sa im takmer stalo osudným.

slovakia

left justify in out

Dvaja Poliaci Boguslaw Rybski (34) a jeho kamarát Przemyslaw Zawisza (26) si krátili čas čakaním na metro veľmi nevhodným spôsobom. Najprv sa len doťahovali, no pár minútach sa dostali do potýčky. Pritom ako sa naťahovali spadli rovno do koľajiska a len o vlások unikli smrti.

 

Okolo postávajúci cestujúci im na poslednú chvíľu zachránili život, na nástupište sa totiž rútil vlak. Poliaci im teraz môžu ďakovať za ich pohotovú reakciu. Mužov pre tento prečin už vyšetruje polícia. „Ich správanie bolo extrémne nebezpečné a vystavili nie len svoje, ale aj životy ostatných ľudí veľkému riziku. Nebudeme to tolerovať a prípadom sa už zaoberá polícia," uviedol Steve Burton z Kontroly bezpečnosti dopravy pre denník Daily Mail.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona