VIDEO Dvaja austrálski študenti kupovali drogy: Nemali čím zaplatiť, tak ich predajca postrelil!

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 08:07 • 2 min
VIDEO Dvaja austrálski študenti kupovali drogy: Nemali čím zaplatiť, tak ich predajca postrelil!

NEW YORLEANS - Dvaja austrálski turisti boli postrelení pri pokuse o kúpu drog v meste New Orleans v štáte Louisiana. Informovala o tom v stredu agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie neworleanskej polície.

slovakia

left justify in out

Podľa policajného vyhlásenia dvaja austrálski študenti vo veku 21 a 23 rokov požiadali v utorok nadránom neznámeho muža v bare na Bourbon Street, aby im predal drogy. Muž ich zaviedol k šoférovi, ktorý ich následne previezol na druhú stranu rieky Mississippi a povedal im, že budú potrebovať stovky dolárov.

 

 

Podľa informácií polície k študentom pristúpil tretí muž a požadoval od nich peniaze. Keď mu povedali, že nemajú, postrelil ich. Muž potom naskočil do auta, ktoré odišlo preč.

 

Obaja Austrálčania študujú baníctvo na vysokej škole v západnej Austrálii a pricestovali do mesta Butte v štáte Montana, aby sa tam zúčastnili vysokoškolských baníckych hier. Súťaž sa skončila minulú nedeľu a skupina študentov po nej odcestovala do mesta New Orleans na súkromnú dovolenku.

 

Rodiny oboch zranených austrálskych študentov boli kontaktované a chystajú sa pricestovať do USA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona