VIDEO Dva pôrody a jedna svadba. Rodiaca oddávajúca zosobášila rodiacu nevestu!

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 10:02 • 2 min
VIDEO Dva pôrody a jedna svadba. Rodiaca oddávajúca zosobášila rodiacu nevestu!

NEW YORK - Svadba, ktorú mal pár z New Yorku, by nezapadla ani medzi tými nabizarnejšími. Pár sa totiž chcel v pôrodnici zosobášiť skôr, ako sa im narodí dieťa a zhodou okolností na pôrod čakala aj žena s povolením sobášiť.

slovakia

left justify in out

Ťažko uveriteľný príbeh sa stal 16. mája v newyorskej Presbyteriánskej Weil-Cornellovej nemocnici. Na jednej izbe ležala 37-ročná Susma Dwivediová. Matka dvoch detí mala zakrátko priviesť na svet tretie.

 

Sushma si už nechala pichnúť epidurálku, keď začula sestričku hovoriť o páre vo vedľajšej miestnosti. Brianna Doyleová a Case Walko spolu chodili desať rokov, teraz sa im malo narodiť dieťa a pár sa rozhodol vziať sa skôr, než dieťatko príde na svet, píše server novinky.cz.

 

Lenže Brianne už praskla voda a nemocničného kaplána nevedeli nájsť. Sushma, ktorá povolenie sobášiť získala na internete, sa ponúkla, že by mohla pár oddať. Pretože už epidurálka účinkovala, oddávajúca musela zostať ležať v posteli a pár prišiel za ňou do izby.

 

Počas veľmi rýchleho obradu si pár povedal áno za potlesku nemocničného personálu. „Nebola to práve najtradičnejšia svadba, ale miestnosť bola plná lásky,“ povedala neskôr Sushma. Zdravotné sestry dokázali za chvíľu vyzdobiť izbu a neveste dali improvizovaný závoj.

 

O dve hodiny neskôr porodila čerstvo vydatá Brianna zdravé dievčatko Riley. Sushme sa narodil syn Nayan za ďalšie dve hodiny. So svojím manželom Vivekom Jindalom si potom s novomanželmi vymenili kontakty a vtipkovali o tom, že ich deti by potom mohli v budúcnosti chodiť.

 

„Celý ten zážitok bol mimoriadne surreálny. Som veľmi šťastná, že som mohla byť toho súčasťou,“ povedala Sushma s tým, že sú s Briannou v neustálom kontakte preto, aby si odovzdávali mamičkovské tipy a rady.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies