VIDEO Duran Duran zverejnili skladbu What Are The Chances

NETKY.SK • 22 August 2015, 17:23 • 2 min
VIDEO Duran Duran zverejnili skladbu What Are The Chances

LONDÝN - Anglická kapela Duran Duran zverejnila prostredníctvom služby YouTube novú skladbu What Are The Chances.

slovakia

left justify in out

Nahrávka pochádza z očakávaného albumu Paper Gods, ktorý sa má dostať do predaja 11. septembra. Z neho už formácia ponúkla single Pressure Off, Paper Gods a You Kill Me With Silence.


Paper Gods bude prvým radovým albumom skupiny od roku 2010, keď vydali nahrávku All You Need Is Now. O produkciu štúdiovky sa postarali Nile Rodgers, Mark Ronson a Mr Hudson. Medzi hosťami sa objavia aj John Frusciante, Kiesza a Janelle Monáe, ktorá spolupracovala na spomínanom singli Pressure Off.


Kapela Duran Duran vznikla v roku 1978 v Birminghame. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Hungry Like The Wolf, Save A Prayer, Is There Something I Should Know?, Union Of The Snake, The Reflex, A View To A Kill, Notorious, Ordinary World, Come Undone, (Reach Up For The) Sunrise či What Happens Tomorrow. Duran Duran zažili najväčšiu slávu v prvej polovici 80. rokov minulého storočia, a to zásluhou prvých troch albumov Duran Duran (1981), Rio (1982) a Seven And The Ragged Tiger (1983). V súčasnosti skupinu tvoria Simon Le Bon (spev), Nick Rhodes (klávesy), John Taylor (basgitara) a Roger Taylor (bicie).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies