VIDEO Duo Erasure zverejnilo pieseň Love You to the Sky

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 14:32 • 2 min
VIDEO Duo Erasure zverejnilo pieseň Love You to the Sky

BRATISLAVA - Anglické synthpopové duo Erasure zverejnilo skladbu Love You to the Sky aj s lyric videom.

slovakia

left justify in out

Novinka je prvým singlom z očakávaného albumu World Be Gone, ktorý sa dostane na trh 19. mája. Štúdiovka bude obsahovať desať skladieb, ktoré napísali, nahrali aj produkovali Erasure. O mix sa postaral Matty Green. Štúdiovka vyjde na CD, vinyle, kazete či v digitálnej forme. 

Skupina sa tento rok predstaví v úlohe predskokana na turné Robbieho Williamsa. Zastavia sa napríklad aj 19. augusta na pražskom Letisku Letňany, o štyri dni neskôr v budapeštianskej Groupama Arene, 26. augusta na viedenskom štadióne Ernsta Happela a 29. augusta na štadióne Wörthersee v Klagenfurte. 

Duo Erasure, ktoré tvoria Andy Bell a Vince Clarke, slávilo najväčšie úspechy od konca 80. rokov do polovice 90. rokov minulého storočia. So štúdiovými nahrávkami The Innocents (1988), Wild! (1989), Chorus (1991) a I Say I Say I Say (1994) sa dostali na vrchol britského albumového rebríčka.

 

Medzi ich najväčšie hity patria skladby Oh L'amour, Sometimes, Victim of Love, Ship of Fools, A Little Respect, Blue Savannah, Chorus či Always. Ich zatiaľ poslednou štúdiovkou je album The Violet Flame z roku 2014. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies