VIDEO Dubajský hotel sa ocitol v plameňoch, úrady nehlásia žiadnych zranených

NETKY.SK • 7 August 2017, 18:25 • 2 min
VIDEO Dubajský hotel sa ocitol v plameňoch, úrady nehlásia žiadnych zranených

DUBAJ - Ďalší požiar vypukol dnes v husto obývanej časti mesta Dubaj, kde museli tentoraz evakuovať hostí z plážového hotela.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla agentúra AP, išlo v štvrti s mrakodrapmi Dubai Marina už o tretí požiar za ostatné štyri dni.

Manažment hotela Mövenpick Jumeirah Beach v odkaze na Twitteri oznámil, že dnešný požiar "dostali rýchlo pod kontrolu" a všetkých hotelových hostí bezpečne evakuovali. Neskôr im bolo umožnené, aby sa vrátili naspäť do tohto zariadenia.

 

Na videu zverejnenom na internete bolo vidno čierny dym valiaci sa z budovy a tiež hotelových hostí a zamestnancov unikajúcich okolo bazéna z objektu. Mohutný požiar hasili v štvrti Dubai Marina už v noci na piatok, a to v mrakodrape The Marina Torch. Pri tomto incidente neutrpel nikto zranenia a budovu sa podarilo úspešne evakuovať.

 

Mrakodrap Marina Torch bol dokončený začiatkom roka 2011. Je vysoký 352 metrov a nachádza sa v ňom 676 bytov. Do januára 2012 bol dokonca najvyššou obytnou budovou na svete. Menší požiar zachvátil v nedeľu neďaleký mrakodrap The Tiger Tower.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies