VIDEO Druhá sólovka zosnulého rappera Phife Dawga sa bude volať Forever

NETKY.SK • 16 Február 2017, 14:26 • 2 min
VIDEO Druhá sólovka zosnulého rappera Phife Dawga sa bude volať Forever

BRATISLAVA - Pripravovaná druhá sólovka zosnulého amerického rappera Phife Dawga dostala názov Forever.

slovakia

left justify in out

Termín jej vydania zatiaľ nie je známy, vdova po rapperovi Desha Head Taylor však ešte vlani v novembri vyhlásila, že album sa dostane na trh v prvom štvrťroku 2017.

 

Prvým singlom sa stala skladba Wanna Dance, v ktorej hosťujú speváci Dwele a Mike City, pričom druhý menovaný ju aj produkoval. Výkonnými producentmi albumu sú Dion "Rasta Root" Liverpool a Ronald "Ron E." Estill. Novinka bude nasledovníkom nahrávky Ventilation: Da LP z roku 2000.


Phife Dawg, vlastným menom Malik Izaak Taylor, sa narodil 20. novembra 1970 v New Yorku a od roku 1985 bol členom skupiny A Tribe Called Quest, v ktorej momentálne pôsobia Q-Tip, Ali Shaheed Muhammad a Jarobi White.

 

Formácia má na konte šesť štúdioviek - People's Instinctive Travels And The Paths Of Rhythm (1990), The Low End Theory (1991), Midnight Marauders (1993), Beats, Rhymes And Life (1996), The Love Movement (1998) a We Got It From Here... Thank You 4 Your Service (2016).

 

Phife Dawg skonal vlani 22. marca vo veku 45 rokov v dôsledku komplikácií spojených s cukrovkou.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies