VIDEO Dráma vo vzduchu: Lietadlo začalo horieť, posádka neurobila základnú vec

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 11:00 • 2 min
VIDEO Dráma vo vzduchu: Lietadlo začalo horieť, posádka neurobila základnú vec

PORT HARCOURT – Krik, panika a strach o život, to je to, čo zažili cestujúci lietadla spoločnosti Aero Contractor počas letu do Lagosu.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií The Sun začal 20 minút po štarte horieť jeden z motorov. Palubu zaplavil hustý dym a pasažieri potom trpeli strachom o život ešte 35 minút, kým stroj konečne pristál.

 

Incident sa odohral utorok. Vydesení cestujúci kričali, plakali a prosili Boha o pomoc. Tí statočnejší natáčali hrôzu na video, v ktorom vidno zadymený interiér a počuť kašlanie a stony. Posádka lietadla neuvoľnila kyslíkové masky a ľudia si na tvár prikladali aspoň svoje vlastné vreckovky.

 

Oriakwu Okwesilieze, ktorá bola na palube sa o nepríjemný zážitok podelila na Twittery. "Utiekla som smrti na palube Aero cestou z Port Harcourt do Lagos,“ napísala k videu. Dym bol taký hustý, že cez neho nebolo chvíľami možné vidieť. "Som vďačná za to, že žijem a som zase na zemi,“ dodala Okwesilieze.

 

 

Cestujúci sú pohoršení aj tým, že po pristátí im situáciu nikto nevysvetlil a nikto sa im ani neospravedlnil.

 

V lietadle bolo údajne 53 cestujúcich vrátane sedemmesačného dieťaťa. Vážnejšie ani smrteľné zranenia našťastie nikto neutrpel.

 

Nigérijský úrad pre civilné letectvo (NCAA) teraz vyšetruje príčinu požiaru motora. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies