VIDEO Dráma v maďarskej obci: Pri domovej prehliadke zavraždili policajta

NETKY.SK • 26 Október 2016, 13:38 • 2 min
VIDEO Dráma v maďarskej obci: Pri domovej prehliadke zavraždili policajta

BUDAPEŠŤ - Dvaja policajti utrpeli dnes zranenia pri prestrelke počas domovej prehliadky v severomaďarskej obci Böny. Jeden policajt, ktorému strelil majiteľ domu do hlavy, zraneniam na mieste podľahol, informoval spravodajský server hirado.hu.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu Kisalföld.hu muž, u ktorého mali vykonať domovú prehliadku bol podozrivý z ilegálneho držania zbraní. Podozrivý začal strielať na policajtov ešte pred tým ako ho vyzvali, aby ich pustil do svojho domu. Páchateľa, ktorý pri prestrelke utrpel zranenia brucha, policajti zadržali. Do nemocnice v Györi ho previezli v kritickom stave.

 

 

 

 

Na zásahu sa zúčastnili aj príslušníci Centra boja proti terorizmu (TEK), ktorí dopoludnia vyzvali obyvateľov obce, aby nevychádzali zo svojich domov. Podľa informácií hirado.hu je páchateľom údajne 74-ročný muž, ktorý bol členom radikálnej pravicovej organizácie Magyar Nemzeti Arcvonal. Policajnú akciu a domovú prehliadku vykonali práve na základe tejto skutočnosti.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies