VIDEO Dráma v holandskej televízi: Muž oháňajúci sa pištoľou vtrhol do štúdií a žiadal vystúpenie v živom vysielaní!

NETKY.SK • 30 Január 2015, 09:40 • 2 min
VIDEO Dráma v holandskej televízi: Muž oháňajúci sa pištoľou vtrhol do štúdií a žiadal vystúpenie v živom vysielaní!

AMSTERDAM - Muž oháňajúci sa pištoľou vtrhol dnes do štúdií verejnoprávnej holandskej televíznej stanice NOS a žiadal, aby mu umožnili vystúpiť v živom vysielaní. Muža však rýchlo zatkli, ako bolo vidieť v televíznych záberoch.

slovakia

left justify in out

Dramatická udalosť sa stala v štúdiách v meste Hilversum v strednom Holandsku. Muž v čiernom obleku, bielej košeli a s kravatou vtrhol do štúdia po tom, čo ohrozoval ochranku pištoľou, opísali situáciu svedkovia.
      

Zábery odvysielané holandskou televíziou zachytávali muža, ako kráča štúdiom s čiernou pištoľou za chrbtom a krátko nato vtrhne do miestnosti polícia. "Odhoď to! Odhoď to! A kľakni si na kolená!" kričala polícia. Muž odhodil zbraň, ľahol si na zem, štyria či piati policajti mu nasadili putá a odviedli ho preč. Muž im neodporoval.
      

Reportér verejnoprávnej rozhlasovej stanice NOS uviedol tlačovej agentúre Reuters, že nikto neutrpel zranenia. Televízia NOS prestala vysielať, pretože štúdiá musela polícia evakuovať. Motív mužovho konania nie je známy. V záberoch televízie NOS páchateľ hovorí: "Veci, o ktorých budeme hovoriť (pauza), sú veľmi dôležitými svetovými záležitosťami. Najala si nás špionážna služba."
      

Podľa agentúry AP muž jednému reportérovi tvrdil, že je členom "združenia hackerov". Policajná hovorkyňa potvrdila, že muž vstúpil do štúdií približne o 20.00 h SEČ, ale podrobnosti neposkytla. Televízia NOS zverejnila počas incidentu na svojom hlavnom spravodajskom kanále odkaz, že "v súvislosti s okolnosťami momentálne nevysiela".

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies