VIDEO Dovolenky sú predo dvermi! Inšpirujte sa tipmi známych tvárí

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 12:41 • 2 min
VIDEO Dovolenky sú predo dvermi! Inšpirujte sa tipmi známych tvárí

Leto a prázdniny pomaly, ale isto klopú na dvere. Ak zatiaľ neviete, kde by ste strávili chvíle pohody a oddychu so svojom rodinou, máme pre vás zopár tipov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Moderátorka RTVS Janette Štefánková si dovolenku “all inclusive” spraví spolu so svojou rodinou doma pri bazéne. Venovať sa však určite bude aj práci a keď výjde čas vycestuje do zahraničia. „Môžno navštívim Taliansko, talianske Alpy,“ prezradila nám. Na rovnakú destináciu staví aj tento rok Mária Reháková. „Taliansko milujem, ich jedlo, mentalitu, takže určite to bude Taliansko,“ uviedla.

 

Verná domovu a Tatrám ostáva kandidátka na post generálnej riaditeľky RTVS Zuzana Ťapáková. Ak jej však zvýši čas, určite pôjde aj k moru. Pracovne vyťažená však v lete bude takmer sedemdesiatnička Helena Vondráčková. Prečo? Dozviete sa v priloženom videu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona