VIDEO Dovolenkový horor: Auto vypadlo z trajektu a utopilo sa v oceáne

NETKY.SK • 2 Január 2017, 20:00 • 2 min
VIDEO Dovolenkový horor: Auto vypadlo z trajektu a utopilo sa v oceáne

HERVEY BAY - Turisti, ktorí sa plavili na trajekte zostali poriadne šokovaní po tom, ako palubu pred ich očami opustilo auto. Incident sa odohral v australských vodách. Trajekt prevážal ľudí aj s vozidlami na ostrov Fraser, kde chceli osláviť Silvestra.

slovakia

left justify in out

Auto odrazu začalo cúvať dozadu až napokon vypadlo z trajektu, keďže na plošine nebola žiadna pevná prekážka. V prenajatom vozidle našťastie nikto nebol, avšak jeho posádka prišla o telefóny, bankové karty, cestovné pasy a iné cennosti. Kým auto vytiahli, močilo sa vo vode 10 hodín.

 

"Bol to naozaj smutný a desivý úvod nového roka," povedala jedna zo svedkov Chloe Swift pre ABC News Australia. "Dievčatá, ktoré mali veci v tom potopenom aute, veľmi plakali. Chlapci to znášali lepšie,“ dodala.


 

Katrina Lawrence, ktorá tam bola s rodinou a ich auto parkovalo hneď vedľa, tvrdí, že jej manžel sa pokúsil auto zachytiť za predný nárazník, no neuspel. "Chvíľu sa s ním šmýkal no napokon ho pustil. Auto potom spadlo do vody a trvalo asi 30 sekúnd, než sa potopilo," povedala Katrina.

 

Hovorca polície z ostrova Fraser, ktorý prípad vyšetruje, sa zatiaľ odmietol podrobnejšie vyjadriť. Jednou z možností nešťastia je aj to, že vodič nechal auto na neutráli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona