VIDEO Dovolenkári zažili šok: Do mora sa rútilo obrovské lietadlo!

NETKY.SK • 13 August 2016, 11:12 • 2 min
VIDEO Dovolenkári zažili šok: Do mora sa rútilo obrovské lietadlo!

AVEIRO - Dovolenkári na pláži zostali v nemom úžase. Z ničoho nič sa zrazu k pláži rútilo obrovské lietadlo. Stroj letel veľmi nízko a zdalo sa, že sa každú chvíľu zrúti do mora. Prekvapivý incident sa odohral na portugalskej pláži Costa Nova.

slovakia

left justify in out

Ľudia sledovali obrovské monštrum zo zatajeným dychom. Celé sa to podarilo nakrútiť Danielovi Fernandesovi, ktorý to aj zavesil na svoj facebookový profil. Podľa miestnych médií išlo o vojenské lietadlo typu Cp-3 Orion. Dovolenkári si mysleli, že sa stali svedkami zrútenia lietadla do mora. Dramatický pád sa však pilotovi podarilo včas zvrátiť.

 

 

Lietadlo patrí portugalskému letectvu a jeho pilot bol práve na tréningovom lete. Mal identifikovať rybárske lode pri pobreží, preto musel s lietadlom klesnúť tak nízko. No kvôli zlej viditeľnosti klesol oveľa nižšie ako plánoval a postral sa o poriadny rozruch na pláži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona