VIDEO Dortmund do finále nemeckého pohára, Bayern nedal ani jednu penaltu

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 10:34 • 2 min
VIDEO Dortmund do finále nemeckého pohára, Bayern nedal ani jednu penaltu

MNÍCHOV - Futbalisti Bayernu Mníchov nezískajú na domácej scéne double v sezóne 2014/2015. Už istý držiteľ majstrovského titulu v I. bundeslige nestačil v utorkovom dramatickom semifinále Nemeckého pohára na Borussiu Dortmund, keď absolútne nezvládol jedenástkovú lotériu a prehral v rozstrele 0:2.

slovakia

left justify in out

Ani jeden zo štyroch exekútorov Bayernu z "bieleho bodu", medzi ktorými bol aj brankár Manuel Neuer, nedokázal skórovať. Po štvrtej sérii tak videlo 75 000 divákov v Allianz Arene rozuzlenie. V riadnom hracom čase sa duel skončil nerozhodne 1:1, rovnaký stav bol aj po následnom tridsaťminútovom predĺžení. Za mníchovský klub skóroval v 29. min poľský reprezentant Robert Lewandowski, za Dortmund vyrovnal v 75. min Gabončan Pierre-Emerick Aubameyang. Hostia dohrávali bez vylúčeného Slovinca Kevina Kampla, ktorý musel odísť v 108. min predčasne pod sprchy.

 

Súperom zverencov trénera Jürgena Kloppa vo finále DFB Pokalu bude úspešnejší zo stredajšieho druhého semifinále, v ktorom Arminia Bielefeld privíta od 20.30 h VfL Wolfsburg.

 

Výsledok utorňajšieho stretnutia semifinále Nemeckého pohára vo futbale (hralo sa na jeden zápas):

Bayern Mníchov - Borussia Dortmund 1:1 po predĺžení (1:1, 1:0), na strely zo značky pok. kopu 0:2, do finále postúpil Dortmund
Góly: 29. Lewandowski - 75. Aubameyang, ČK: 108. Kampl (Dortmund) po 2. ŽK

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies