VIDEO Domov Elvisa Presleyho Graceland privítal už 20-miliónteho návštevníka

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 18:13 • 2 min
VIDEO Domov Elvisa Presleyho Graceland privítal už 20-miliónteho návštevníka

MEMPHIS - Domov Elvisa Presleyho, Graceland v Memphise, ktorý je turistickou atrakciou zameranou na život a hudbu tohto speváka, privítal v pondelok 20-miliónteho platiaceho návštevníka. Informovali o tom jeho prevádzkovatelia, ktorých oznámenie prevzala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Elvis Presley Enterprises uviedla, že jubilejným návštevníkom sa stala 31-ročná Kanaďanka Tiffany Greenoaková. Pochádza z Montrealu, ale teraz žije v Londýne, a Graceland navštívila s manželom, s ktorým je v USA na svadobnej ceste.


V Memphise ich privítal riaditeľ Elvisovej spoločnosti Jack Soden. Umožnil im súkromnú prehliadku bývalého domova Elvisa Presleyho, z ktorého je teraz múzeum. Hovorili tiež telefonicky s Priscillou Presleyovou, bývalou manželkou zosnulého speváka.


Elvis Presley žil v Gracelande 20 rokov, až do svojej smrti 16. augusta 1977. Turistické prehliadky Gracelandu sa začali 7. júna 1982.

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona