VIDEO Dokážete zložiť Rubikovú kocku? Pozrite sa na tohto neuveriteľného 13-ročného rekordéra!

NETKY.SK • 9 Jún 2018, 13:00 • 2 min
VIDEO Dokážete zložiť Rubikovú kocku? Pozrite sa na tohto neuveriteľného 13-ročného rekordéra!

Mnohí z nás sa horko-ťažko dostali po zloženie jednej steny farebnej kocky, tento chlapec vás však šokuje!

slovakia

left justify in out

Rubiková kocka je klasikou v detskej izbe takmer každého dieťaťa. A nielen ich. Svojich prívržencov má aj medzi dospelými. Niektorí dokážu zložiť jednu stenu, iní si pomôžu jej rozobratím, výnimočne sa nájdu aj takí, ktorí ju poskladajú kompletne, obvykle to však zaberie celý víkend. V tomto prípade na seba strhol pozornosť 13-ročný mladík z Číny, ktorý na javisku talentovej šou predviedol niečo neuveriteľné!

 

Que Jianyu sa na svoje vystúpenie pripravoval dva roky s cieľom získať zápis do Guinnessovej knihy rekordov. A to nie len tak hocijako. Dostal tri pomiešané Rubikové kocky, 15 sekúnd na to, aby si ich prezrel a následne začal so svojim obdivuhodným číslom.

 

Que začal s kockami žonglovať a popritom ich skladal! Jeho prsty pracovali tak rýchlo, že na to, aby sa porotcovia presvedčili, že nejde o podvod, museli ukázať spomalené zábery. V priebehu 5 minút a 6,61 sekúnd bolo po všetkom. Tri Rubikové kocky boli zložené a chlapec sa stal novým rekordmanom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies