VIDEO Dojemný príbeh jednej úžasnej matky: 98-ročná žena sa v domove dôchodcov stará o svojho 80-ročného syna

NETKY.SK • 31 Október 2017, 11:21 • 2 min
VIDEO Dojemný príbeh jednej úžasnej matky: 98-ročná žena sa v domove dôchodcov stará o svojho 80-ročného syna

Takmer storočná starenka sa rozhodla presťahovať do domova dôchodcov, aby sa tu mohla starať o svojho 80-ročného syna.

slovakia

left justify in out

Láska medzi matkou a dieťaťom je zrejme to najsilnejšie puto. O tom by vedel rozprávať aj Tom Keating, ktorý sa v roku 2016 nasťahoval do jedného z domov pre seniorov v anglickej metropole Liverpool.

 

Tom sa dožil krásneho veku, má 80-rokov. Nakoľko mu však zdravie pomaly prestávalo slúžiť a u seba doma nemal zabezpečené vhodné podmienky na bezproblémové fungovanie, pred viac ako rokom sa rozhodol pre veľkú zmenu. Presťahoval sa do domova dôchodcov.

 

Tu sa o neho síce vzorne starali sestričky, no napriek tomu dostal personál „posilu“, ktorá bola určená len pre Toma. V domove dôchodcov sa o neho začala starať jeho vlastná mama.

 

Ada má 98-rokov a ako hovorí, žena nikdy neprestáva byť matkou. Nakoľko je stále plná sily, o syna sa rozhodla postarať sama. Veď predsa, matky to so svojimi deťmi vedia najlepšie. Po viacerých diskusiách a úvahách napokon i ona zanechala svoj pôvodný domov a presťahovala sa k synovi, do liverpoolskeho zariadenia pre seniorov, kde mu teraz poskytuje tú najlepšiu starostlivosť.

 

Tom je teda napriek svojmu pokročilému veku stále poslušným synom a neraz si od mamy vyslúži aj pokarhanie. Napriek tomu je šťastný, že ju má a že môžu spolu prežívať pokojnú starobu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies