VIDEO Fanúšikovia tešte sa: Seriál A Series of Unfortunate Events bude pokračovať ďalšou sériou

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 15:56 • 2 min
VIDEO Fanúšikovia tešte sa: Seriál A Series of Unfortunate Events bude pokračovať ďalšou sériou

BRATISLAVA - Americký dobrodružný rodinný seriál A Series of Unfortunate Events (2017) spoločnosti Netflix bude pokračovať treťou sezónou. Informoval o tom portál Deadline, ktorý uviedol, že streamovacia spoločnosť oznámila obnovenie adaptácie rovnomennej knižnej série od Lemonyho Snicketa (vlastným menom Daniel Handler, pozn. red.) necelý mesiac po tom, ako schválila jeho druhú sériu.

slovakia

left justify in out

Prvá sezóna A Series of Unfortunate Events, ktorá má dovedna osem epizód, mala na Netflixe premiéru 13. januára. Projekt sa zameriava na tri siroty - súrodencov Violet (Malina Weissman), Klausa (Louis Hynes) a Sunny Baudelairovcov. V ceste za šťastím a odhalením, čo je za smrťou ich rodičov, čelia rôznym skúškam, utrpeniu a nešťastným udalostiam vrátane ich opatrovníka, zlomyseľného a nebezpečného grófa Olafa.

 

Toho stvárňuje americký herec Neil Patrick Harris a okrem neho k hereckému obsadeniu patria napríklad aj Joan Cusack, Alfre Woodard, Catherine O'Hara, Aasif Mandvi, Don Johnson či Patrick Warburton. Za réžiou stojí Barry Sonnenfeld, ktorý je spolu s autorom kníh aj výkonným producentom. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies