VIDEO Do školského autobusu narazil kamión

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 17:14 • 2 min
VIDEO Do školského autobusu narazil kamión

Nehoda kamiónu so školským autobusom, v ktorom boli štyri hendikepované deti, sa odohrala blízko mesta Greenville v americkom štáte Južná Karolína. Pri incidente sa zranil vodič kamiónu a desaťročný chlapec.

slovakia

left justify in out

Kamión podľa televíznej stanice WYFF narazil so stĺpika, ktorý ho vychýlil do protismeru. V autobuse sa okrem vodičky nachádzala aj asistentka a štyria žiaci, píše server Novinky.cz. 

 

 

 

 

"Videla som, ako sa na mňa rúti náves kamióna, tak som si chránila tvár rukami. Bolo totiž evidentné, že dôjde k nárazu," zverila sa serveru FOX Carolina vodička Tammy Cummingsová, ktorá po nehode privolala záchranku i políciu a venovala sa deťom.

 

 

 

 

Riaditeľ dopravy tamojšieho školského obvodu Adam Jones povedal, že sa pri kolízii zachovala správne vo všetkých možných aspektoch. "To, čo sme videli, je názorná ukážka výcviku v praxi. Urobila všetko, ako mala. Mohlo to dopadnúť horšie," povedal James. 

 

Pri incidente sa zranili vodič a desaťročný chlapec. Podľa Daily Mailu sú však mimo ohrozenia života.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona