VIDEO DJ Snake zverejnil klip k piesni s Justinom Bieberom

NETKY.SK • 30 November 2016, 14:29 • 2 min
VIDEO DJ Snake zverejnil klip k piesni s Justinom Bieberom

BRATISLAVA - Francúzsky dídžej a hudobný producent DJ Snake zverejnil videoklip k piesni Let Me Love You, ktorú s ním nahral kanadský spevák Justin Bieber.

slovakia

left justify in out

Dej novinky sa sústredí na mladú zamilovanú dvojicu, ktorá si zarába ozbrojenými lúpežami. V závere videa vyjde najavo, že celý príbeh je videohrou, ktorú spolu hrajú chlapec a starší muž. O réžiu klipu sa postaral James Lees.


Skladba Let Me Love You sa nachádza na albume Encore, ktorý vydal DJ Snake tento rok v auguste. Okrem 22-ročného Biebera sa na jeho debutovej štúdiovke podieľali napríklad aj Skrillex, Swizz Beatz alebo Travis Scott.


Tridsaťročný DJ Snake vydal v roku 2013 single Turn Down for What (feat. Lil Jon) a Bird Machine (feat. Alesia). Následne nahral skladby ako Get Low (feat. Dillon Francis), You Know You Like It (feat. AlunaGeorge) alebo Lean On (feat. Major Lazer, Mo). Posledná menovaná pieseň sa umiestnila v britskom singlovom rebríčku na druhej priečke a v americkom Billboarde Hot 100 zas na štvrtej.

 

Rovnaký úspech v oboch hitparádach zaznamenal aj so spomínaným singlom Let Me Love You. Na konte má dve Billboard Music Awards, MTV Video Music Award či dve nominácie na Grammy.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies