VIDEO Divadlo po smrti Ivety Bartošovej pokračuje: Rychtář sa opäť pobil s Macurom!

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 20:02 • 2 min
VIDEO Divadlo po smrti Ivety Bartošovej pokračuje: Rychtář sa opäť pobil s Macurom!

PRAHA – Divadlo pokračuje! Manžel Ivety Bartošovej (†48) Josef Richtář (56) a jej samozvaný ochranca Zdeňek Macura (39) sa opäť pobili!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Bitku vyprovokoval Macura, ktorý na múr Bartošovej domu nalepil plagát, na ktorom bolo napísané: „Rychtář je vrah! Vypadni odtiaľto, ty zákerný vrah!“ Rychtář sa práve vracal z miesta nehody a dvojica sa do seba opäť pustila. Okrem úderov lietali aj sprosté slová.

 

„Koho som zabil? Koho som zabil ty sviňa?,“ pýtal sa Bartošovej muž fackajúc Macuru, ktorý ho obviňuje z vraždy Ivety Bartošovej. „Ja viem čo mi povedala ona osobne, že nevie ako sa ťa má zbaviť,“ kričal na Rychtářa Macura. „Ťahaj odtiaľto, lebo ťa tu zabijem,“ odpovedal mu manžel zosnulej speváčky.

 

 

Nebola to zďaleka ani prvá bitka medzi Rychtářom a Macurom. Ich posledný koncert sa odohral asi pred štyrmi mesiacmi, keď sa chcel Macura dostať na Ivetin koncert.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies