VIDEO Diváci sa konečne dočkali! Burlivé víno definitívne končí

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 11:13 • 2 min
VIDEO Diváci sa konečne dočkali! Burlivé víno definitívne končí

To, čo verní diváci romantického seriálu Búrlivé víno žiadali od televízie Markíza posledný rok, sa stáva skutočnosťou.

slovakia

left justify in out

Burlivé víno bolo od roku 2013 výkladnou skriňou Markízy. Posledné série však tvorcom veľmi nevyšli, preto sa klesajúcu sledovanosť rozhodla televízia vyriešiť zmenou vysielacieho času. Seriál skončil v podvečernom slote a momentálne má na obrazovkách pauzu.

 

No ako sa zdá, Markíza ho chce nastávajúcou sériou opäť vrátiť na televízne obrazovky v lukratívnom čase o 20:30. Podľa našich informácií by však už táto séria mala byť poslednou bodkou za nekonečným seriálom. 

 

Markíza to navyše potvrdzuje aj svojou rozbehnutou kampaňou. V krátkych teasroch totiž avizuje návrat po polročnej prestávke a zároveň v spotoch uvádza: „Premiérová finálna séria už čoskoro na Markíze.“

 

Záverečná séria sa má stať ťažiskovým projektom pre letnú vysielaciu štruktúru. Televízia by ju mala nasadiť na všetky pracovné dni v už spomínanom čase o 20:30. 

 

                        




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona