VIDEO Diskotéka uprostred križovatky? Vtipní údržbári sa vodičom postarali o zábavu

NETKY.SK • 6 August 2018, 17:30 • 2 min
VIDEO Diskotéka uprostred križovatky? Vtipní údržbári sa vodičom postarali o zábavu

Filipínsky údržbári majú skutočne zmysel pre humor.

slovakia

left justify in out

Križovatka vo filipínskom meste Bukidnon si vyžadovala isté vylepšenia, ktoré mali prispieť k väčšej bezpečnosti a plynulosti tamojšej dopravy. Išlo predovšetkým o montáž bezpečnostných kamier. Tá sa, samozrejme, nerealizuje počas hustej dennej premávky, preto technici na miesto dorazili o 23. hodine. Inštalácia kamier sa ale razom zmenila na diskotéku.

 

Technici mali prácu takmer hotovú, keď z kamiónu odparkovaného na neďalekom parkovisku začala znieť hlasná hudba. Vtipní údržbári na situáciu pohotovo zareagovali a preprogramovali semafory tak, že blikali do rytmu hudby ako v nejakom nočnom podniku. Vodiči ani okoloidúci sa nestačili diviť.

 

„Prevádzali sme testovanie modulov a inštalácia bezpečnostnej kamery. Mali sme hotových 90 percent práce a nastavovali sme riadiace centrum. V tej chvíli sme sa rozhodli, že to trochu roztwerkujeme. Hovorím tomu diskotékové semafory DJ Allana,“ spomína jeden z technikov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies