VIDEO Dievčina natočila afganského mladíka, ako ju sexuálne obťažuje. Polícia ho pustila s absurdným zdôvodnením

NETKY.SK • 5 Január 2018, 17:00 • 2 min
VIDEO Dievčina natočila afganského mladíka, ako ju sexuálne obťažuje. Polícia ho pustila s absurdným zdôvodnením

Pätnásťročná nemecká dievčina sa v júli zverila babičke, že ju v školskom autobuse sexuálne obťažoval cudzinec. Afgánec, vraj 22-ročný, si v autobuse sadol vedľa nej, hral sa so svojím prirodzením a neustále sa na ňu díval. Dievčina si presadla, ale muž takisto a znovu sa hral so svojím prirodzením. Dievčina ho pri tom tajne natočila.

slovakia

left justify in out

Anonymné video je jasným sexuálnym obťažovaním, píše server Stredoevropan.cz. Azylant si siaha do nohavíc a na dievčinu sa neustále pozerá. Napriek tomu, keď dievčinka s babičkou idú na políciu, prípad je po nejakom čase uzavretý napriek jasnému dôkazu. Afgánec totiž predložil lekárske osvedčenie, že sa pri svrbení musí poškriabať. Je to jeho obhajoba, ktorá mu vyjde.

 

Až keď sa o prípad žačali zaujímať novinári, prokuratúra ho znovu otvorí a Afgánca nakoniec odsúdia k pokute 600 eur. 

 

Pokuta však nevyrieši psychickú ujmu dievčiny, ktorá je v starostlivosti Bieleho kruhu bezpečia, trpí nočnými morami a v tme má strach. Ten je o to väčší, že Afgánec sa spokojne pohybuje na slobode. Teraz si najala právnika, ktorý preštuduje spis a zváži ďalšie právne kroky. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies