VIDEO Diéta podľa modelky z Victoria´s Secret: Dievčatá, ktoré ju skúsili tvrdia, že prešli peklom

NETKY.SK • 7 Máj 2017, 19:36 • 2 min
VIDEO Diéta podľa modelky z Victoria´s Secret: Dievčatá, ktoré ju skúsili tvrdia, že prešli peklom

YouTuberky Candace Lowry a Michelle Khare sa rozhodli skúsiť diétu krásnych modeliek z Victoria´s Secret na vlastnej koži. Podľa ich slov to bolo peklo.

slovakia

left justify in out

Candace a Michelle inšpiroval rozhovor s anjelicou Adrianou Limou, ktorá v roku 2011 prezradila svoj tajný recept na krásnu postavu. Deväť dní pred veľkolepou prehliadkou Victoria´s Secret Fashion Show pila iba proteínové koktejly a vodu. Dva dni pred veľkým dňom mala na jedálničku len čistú vodu a 12 hodín pred začiatkom neprijímala vôbec nič, ani vodu. "Takto môžete schudnúť aj tri kilá," vysvetlila Adriana. 

 

img

 

Adriana LIma

 

Prvý deň diéty začali Candace a Michelle s ovsenými vločkami, vaječným bielkom, pomarančom a jogurtom. Candace sa posťažovala na „nudnú“ večeru, ktorá pozostávala z brokolice, quinoy a kuracieho mäsa. 

 

Druhý deň bol pre Michelle údajne veľmi dlhý a náročný deň. Keďže mala dvojfázový tréning, pociťovala nedostatok energie, o mnoho väčšiu únavu ako obvykle. Kamere sa zverila s tým, že je nervózna lebo si musí odopierať jedlo, na ktoré má chuť. Candace ofrflala pomerne veľký šalát s dresingom a mäsom.

 

Tretí deň boli už len na tekutej strave a obe ho znášali veľmi ťažko. "Je to hrozné a neželala by som to ani najhoršiemu nepriateľovi," povedala Candace. Podľa návodu pokračovali aj ostatné dni. Posledný deň, keď pili iba vodu, bol podľa nich iba o prežití.

 

Na konci experimentu sa dievčatá zhodli, že prvé dva dni neboli až tak zlé a jedlo spĺňalo základy zdravej výživy. Dni na tekutej strave boli podľa nich peklo. Michelle mala údajne problém so spánkom a celý týždeň bola podráždená. 

 

"Nie je to zdravý spôsob chudnutia a žiadny človek toto nezvládne. Je zvláštne, že to robia modelky, ktoré prezentujú oblečenie a bielizeň pre obyčajných ľudí. V tom prípade by tiež mali byť ako obyčajní ľudia," povedala Michelle. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies