VIDEO Die Antwoord zverejnili skladbu Bum Bum

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 16:30 • 2 min
VIDEO Die Antwoord zverejnili skladbu Bum Bum

BRATISLAVA - Juhoafrická formácia Die Antwoord zverejnila skladbu Bum Bum. Novinka sa bude nachádzať na mixtape Suck On This, ktorý formácia plánuje vydať 19. mája. Skupina z nahrávky predtým predstavila skladbu Dazed And Confused. Na oboch ukážkach z očakávaneho mixtapeu sa podieľal producent God.

slovakia

left justify in out

Formácia sa tento rok predstaví 3. júna na poľskom Orange Warsaw Festivale, 20. augusta na rakúskom Frequency Festivale v meste St. Pölten či 22. augusta v pražskom areáli Žluté lázně. Okrem toho vystúpia aj na festivale Sziget, ktorý sa bude konať od 10. do 17. augusta v Budapešti.


Die Antwoord vznikli v roku 2008 v Kapskom meste, pričom zostavu skupiny tvoria rapper Ninja, speváčka Yolandi Visser a DJ Hi-Tek.

 

Debutovali o rok neskôr albumom $O$, ktorý najprv vydali zdarma na internete. Nahrávka obsahuje aj ich najznámejší singel Enter The Ninja. V roku 2011 založili vlastný label Zef Recordz, prostredníctvom ktorého vydali ďalšie dve štúdiovky Ten$Ion (2012) a Donker Mag (2014).

 

Okrem toho majú na konte aj EP nahrávky 5 (2010) a Ekstra (2010).





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies