VIDEO Desivé! Pozrite sa, aký tvor vyliezol rodine z toalety

NETKY.SK • 13 Október 2017, 15:00 • 2 min
VIDEO Desivé! Pozrite sa, aký tvor vyliezol rodine z toalety

Malajzijská rodina ostala veľmi vystrašená, keď zbadala, čo sa dostalo do ich kúpeľne z odpadovej rúry.

slovakia

left justify in out

Zul Hanif Anip žije so svojou rodinou v meste Alor Setar. Toto miesto je známe ryžovými poľami. Obilnina na svoj rast vyžaduje veľa vody a tam, kde je močaristá pôda, žijú aj rôzne tvory...

 

Keď Zul vstúpil do kúpeľne ich domu, veľmi sa zľakol. Z ich toalety totiž liezol obrovský živočích! Zrejme žil v odpadovom potrubí a teraz sa z nejakého dôvodu rozhodol, že vystúpi na svetlo sveta.

 

Zviera, malo približne dva metre, no rozhodne nevyzeralo ako had. Zrejme išlo o nejaký druh gigantického červa, ktorý obľubuje vlhkosť, a tak sa z okolitých polí ešte ako malý dostal do kanalizácie obydlia. Tam vyrástol do takýchto neuveriteľných rozmerov. "Bolo to desivé. Vyšlo cez toaletu. Myslím, že stvorenie vyrastalo vo vnútri potrubia pripojeného k toalete. Všetko som skontroloval a neexistuje iný vchod, ako by sa dostalo dovnútra,"

vysvetlil majiteľ domu.

 

Napriek tomu, že tvor pôsobil desivo, Zul spolu s manželkou ho naložili do plateného vreca a vyniesli do neďalekej rieky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies