VIDEO Denzel Washington poradil Clooneyovcom ako otec dvojičiek

NETKY.SK • 14 Február 2017, 07:29 • 2 min
VIDEO Denzel Washington poradil Clooneyovcom ako otec dvojičiek

LOS ANGELES - Denzel Washington, americký oscarový herec a otec dvojčiat Olivie a Malcolma, poradil manželom Clooneyovcom prostredníctvom webu v súvislosti so zatiaľ nepotvrdenou informáciou, že sa v júni môžu tešiť na narodenie dvojičiek.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročnej renomovanej právničke Amal Clooneyovej adresoval stručný a jasný odkaz: "Teraz spi, pretože v budúcnosti už spať nebudeš."

 

Hereckého kolegu Georga Clooneyho potom varoval, že vychovať súčasne dve deti predstavuje skutočný výkon. Zdôraznil však, že byť rodičom dvojičiek je prenádherné a v súvislosti s vlastnými deťmi, ktoré sa narodili 10. apríla 1991, hovoril dokonca o "zázraku".

 

 

 

 

Manželia George a Amal Clooneyovci zatiaľ informáciu amerických médií oficiálne nepotvrdili. Za pravdivú ju však označil herec Matt Damon.

 

Oscarový herec George Clooney (55) sa s expertkou na medzinárodné právo a ľudské práva Amal (39) oženil v septembri 2014. Správu o tom, že pár čaká vôbec prvých potomkov označila televízna stanica CBS na svojej webovej stránke za pomerne prekvapujúcu. Umelec sa totiž ešte v roku 2015 vo vysielaní tohto média vyjadril, že o rodičovstve premýšľa, vtedy ho však nepovažoval za svoju prioritu. Dodal však, že odkedy sa oženil, neustále dostáva otázky týkajúce sa potomkov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
pracovnik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona