VIDEO: Deň narcisov sa podľa premiéra Hegera stal na Slovensku už tradíciou

NETKY.SK • 11 Jún 2021, 21:51 • 2 min
VIDEO: Deň narcisov sa podľa premiéra Hegera stal na Slovensku už tradíciou

BRATISLAVA - Tento sviatok sa stal pre ľudí na Slovensku taktiež symbolom solidarity s onkologickými pacientmi. Uviedol to predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO), ktorý sa dnes na Úrade vlády SR (ÚV SR) stretol s výkonnou riaditeľkou Ligy proti rakovine Evou Kováčovou.

slovakia

left justify in out

Heger podotkol, že máloktorá verejno-prospešná zbierka má takú silnú atmosféru ako Deň narcisov. Poďakoval sa Lige proti rakovine za obetavú prácu a pomoc, ktorú poskytujú chorým pacientom a ich blízkym.

 

 

Dnešná udalosť bolo historicky prvým stretnutím predstaviteľov Ligy proti rakovine s predsedom vlády SR na pôde úradu vlády. Podľa jeho slov budú mať dvere na úrade vlády vždy otvorené.

Do nedele 20. júna je možné zapojiť sa do zbierky a prispieť prostredníctvom SMS na číslo 848 v hodnote tri eurá alebo na účet zbierky.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies