VIDEO Dedko dupol na plyn a jeho vnuk vypadol z auta, našťastie sa mu nič nestalo

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 15:00 • 2 min
VIDEO Dedko dupol na plyn a jeho vnuk vypadol z auta, našťastie sa mu nič nestalo

PEKING – Dvojročný chlapec unikol iba o vlások smrti po tom, čo vypadol svojmu starému otcovi z auta na rušnej križovatke v Číne. Dieťa zachránil pasažier auta, ktorého vodičovi sa celý incident podarilo zachytiť na video.

slovakia

left justify in out

Chlapec vypadol z auta, keď zastavilo na červenej neďaleko mesta Wujiang a kufor vanu sa z ničoho nič otvoril. Vozidlo sa pohlo a dieťa skončilo na ceste.

 

Po páde sa mu nič nestalo avšak dieťa ostalo stáť uprostred rušnej križovatky, zatiaľ čo jeho starý otec dupol na plyn a išiel ďalej. Šofér auta, ktoré stálo za vanom, tento incident zachytil na kameru a pasažier z jeho vozidla dieťa zachránil. Yang Defu sa potom pre svojho vnuka vrátil.

 

Ten pre miestne médiá povedal, že kufor sa otvoril v dôsledku nehody, ktorá sa stala minulý mesiac. Jeho kufor sa odvtedy otvára sám. „Stál som na červenej. Po tom ako som prešiel križovatku na mňa stále trúbilo. Vodič auta mi povedal, že mi z auta vypadlo dieťa. Pozrel som sa späť, vedľa som zaparkoval auto a bežal som za svojím vnukom,“ povedal Yang.

 

 

 
Toddler falls out of car in China

#MeanwhileinChina: Child falls out of moving car. (Don't worry he is okay)

Posted by RT Play on Tuesday, March 1, 2016



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies