VIDEO Deap Vally zverejnili pieseň Gonnawanna

NETKY.SK • 16 August 2016, 14:49 • 2 min
VIDEO Deap Vally zverejnili pieseň Gonnawanna

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Deap Vally zverejnila pieseň Gonnawanna. Novinka mala premiéru v show Annie Mac v BBC Radio 1.

slovakia

left justify in out

Pieseň sa bude nachádzať na albume Femejism, ktorý losangeleské duo plánuje vydať 16. septembra. O produkciu štúdiovky sa postaral Nick Zinner, známy ako gitarista newyorskej formácie Yeah Yeah Yeahs. Skupina predtým z nahrávky ponúkla pieseň Smile More aj s videoklipom. Album bude obsahovať celkovo 13 skladieb.


V kapele Deap Vally pôsobia Lindsey Troy (gitara, spev) a Julie Edwards (bicie, spev). Na hudobnej scéne sa pohybujú od roku 2011. V júli 2012 vydali debutový singel Gonna Make My Own Money a neskôr singel End Of The World, následne predskakovali kapelám The Vaccines a Muse. Majú za sebou aj vystúpenia na festivaloch Glastonbury, Pohoda či v šou Later... with Jools Holland.

 

V júni 2013 vydali debutový album Sistrionix, ktorý sa umiestnil na 38. priečke UK Chartu. Žánrovo kapelu prirovnávajú k už nefungujúcim formáciám Led Zeppelin a The White Stripes.

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona