VIDEO Dážď zaplavil v Prahe cestné tunely, napršalo až 30 milimetrov

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 06:32 • 2 min
VIDEO Dážď zaplavil v Prahe cestné tunely, napršalo až 30 milimetrov

PRAHA - Českú metropolu zasiahla dnes popoludní silná búrka. Počas hodiny napršalo v Prahe až 30 milimetrov zrážok, ktoré zaplavili niektoré cestné tunely, najmä na Smíchove, čo vyvolalo dopravný chaos.

slovakia

left justify in out

Zlíchovský tunel museli popoludní pre dopravu uzavrieť, v tuneli Mrázovka sa voda dostala do technického zázemia a obmedzenia sa nevyhli ani najnovšiemu tunelu Blanka z Tróje, kde museli čiastočne obmedziť premávku a vytvárali sa tam dlhé kolóny, informoval server Novinky.cz.

 

 

Uviedol, že pražskí hasiči zasahovali pri 46 udalostiach. Hovorkyňa polície Andrea Zoulová povedala, že premávka v tuneloch bola obnovená až okolo 18. hodiny.

 

Napršalo aj do vnútorných priestorov obchodného centra Nový Smíchov pri stanici metra Anděl, ktoré museli čiastočne uzavrieť, keďže voda prenikla do elektrorozvodov.

 

Pražská zoologická záhrada prežila búrku bez väčších problémov, citoval spravodajský portál iDNES.cz hovorkyňu Janu Myslivečkovú.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona