VIDEO Davy ľudí vítali Harryho a Meghan na ich prvej oficiálnej návšteve

NETKY.SK • 1 December 2017, 15:35 • 2 min
VIDEO Davy ľudí vítali Harryho a Meghan na ich prvej oficiálnej návšteve

LONDÝN - Britský princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markleová sa v piatok stretli so stovkami svojich priaznivcov v stredoanglickom Nottinghame. Išlo o ich prvú spoločnú oficiálnu návštevu, odkedy minulý týždeň oznámili svoje zasnúbenie.

slovakia

left justify in out

Mnohí ľudia mávali britskými, niektorí americkými vlajkami, keď pár prechádzal pomedzi dav skandujúci "Harry" a "Meghan". V meste navštívili umeleckú galériu s výstavou na počesť Svetového dňa boja proti AIDS.

 

Ide už o tretiu návštevu Harryho v Nottinghame od októbra 2016. Princ už dlho podporuje charitatívne aktivity zamerané na boj proti AIDS a pokračuje v šľapajach svojej matky, princeznej Diany.

 

Britský princ plánuje so svojou americkou snúbenicou v najbližších šiestich mesiacoch precestovať Britániu, aby Meghan spoznala krajinu pred tým, ako sa v máji zoberú na Windsorskom zámku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies