VIDEO David Luiz ignoroval rozhodcu a zmazal miznúci sprej

NETKY.SK • 18 Február 2015, 11:54 • 2 min
VIDEO David Luiz ignoroval rozhodcu a zmazal miznúci sprej

PARÍŽ - O kuriózny moment sa v utorňajšom prvom stretnutí osemfinále futbalovej Ligy majstrov 2014/2015 medzi Parížom St. Germain a FC Chelsea postaral defenzívny stredopoliar domácich David Luiz.

slovakia

left justify in out

Hlavný rozhodca pred zahrávaním jedného z priamych kopov tradične nakreslil miznúcim sprejom čiaru, aby vyznačil miesto, na ktorom má stáť lopta. Brazílčan v drese PSG však nerešpektoval arbitrovu pomôcku, sprej zmazal a ruku vyutieral do trávnika. Turecký rozhodca Cüneyt Cakir si celú situáciu nevšimol a v hre sa pokračovalo ďalej.

 

 

Miznúci sprej, ktorý spopularizovali predovšetkým na minuloročných MS vo futbale, údajne niekedy pôsobí na hráčov ako rušivý element pri realizácii voľného kopu. Zrejme aj to bol prípad Davida Luiza. Slovenský televízny expert Marián Zeman počas jedného z prenosov spomenutého šampionátu v Brazílii navrhoval, aby na miesto realizácie voľného kopu rozhodcovia namiesto dlhých čiar nakreslili iba nepatrnú bielu bodku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies