VIDEO Dávid je ešte na Farme, Lucia už rieši, kde budú obaja bývať!

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 11:22 • 2 min
VIDEO Dávid je ešte na Farme, Lucia už rieši, kde budú obaja bývať!

Po vypadnutí z reality šou Farma sa Lucia “Lula” Gachulincová verejne priznala ku vzťahu s farmárom Dávidom. Po jeho príchode domov plánuje vyriešiť ich spoločnú budúcnosť.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Má naponáhlo. Zdá sa, že nový vzťah berie exfarmárka a tiež výherkyňa súťaže Dievča Netky Lucia Gachulincová veľmi vážne. Krátko po návrate z Farmy už skloňuje slová “budúcnosť” a “spoločné hniezdočko” s farmárom Dávidom, ktorý bojuje v reality šou o výhru 75-tisíc eur! Ako prvé chcem Dávida predstaviť svojej rodine a potom vyriešiť, kde budeme bývať,“ zamýšľa sa nahlas Lucia.

 

Tá po skončení v súťaži svoju účasť na Farme 8 vôbec neľutuje, práve naopak! „Dalo mi to to, čo mi to dať malo, dokonca ešte aj viac a navyše som získala nový vzťah,“ povedala spokojne. O novom priateľovi zo začiatku veľmi hovoriť nechcela a len tento týždeň vyšla s pravdou von. „Najskôr som si doma vyriešila, čo som mala,“ vysvetlila nám a teraz môže s čistým štítom začať od začiatku. 

 

Viac sa dozviete vo videu:

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies