VIDEO Darmstadt premenuje svoj štadión na počesť zosnulého fanúšika

NETKY.SK • 5 September 2016, 14:53 • 2 min
VIDEO Darmstadt premenuje svoj štadión na počesť zosnulého fanúšika

BERLÍN - Predstavitelia nemeckého futbalového klubu SV Darmstadt 98 sa rozhodli až do konca sezóny premenovať svoj štadión na pamiatku fanúšika, ktorý zomrel po dlhoročnom boji so zákernou chorobou. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Jonathan Heimes bol dlhoročným priaznivcom Darmstadtu, pravidelne navštevoval jeho zápasy a podporoval mužstvo. V marci vo veku 26 rokov podľahol rakovine. Ako v pondelok informoval klub, sponzor štadióna Merck sa rozhodol ponúknuť práva na názov arény, ktorá tak ponesie až do konca ročníka meno "Jonathan-Heimes-Stadion am Boellenfalltor".

 

Aj sponzor Software AG sa rozhodol stiahnuť svoje meno z dresov v deň výročia Heimesovej smrti. Namiesto názvu firmy sa bude na tričkách vynímať názov nadácie pomáhajúcej deťom postihnutých rakovinou DUMUSSTKAEMPFEN (Musíš bojovať), ktorú založil Heimes spoločne s tenistkou Andreou Petkovičovou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona