VIDEO Daniela Hantuchová trpela pre veľké bolesti, ale ani operácia ju neodradí od účasti na víkendovom bežeckom podujatí!

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 14:10 • 2 min
VIDEO Daniela Hantuchová trpela pre veľké bolesti, ale ani operácia ju neodradí od účasti na víkendovom bežeckom podujatí!

BRATISLAVA - Ambasádorkou bratislavského ČSOB maratónu je tenistka Daniela Hantuchová, ktorá už tento víkend popri povinnostiach vyplývajúcich z tejto funkcie mala bežať aj v jednej z bežeckých disciplín, pred pád dňami však podstúpila dlho odkladanú operáciu pravého ramena.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Odkladala som ju naozaj dlho a rada konštatujem, že všetko prebehlo dobre vďaka úžasným rukám a schopnostiam doktora Giovanniho Di Giacoma a jeho tímu. Cesta k zotaveniu bude dlhá, ale púšťam sa na ňu s nadšením a neviem sa dočkať začiatku rehabilitácie," uviedla na facebooku 34-popradská rodáčka Hantuchová.

 

VIDEO Bratislavu čaká cez víkend bežecký sviatok! V uliciach budú tisícky bežcov, organizátori maratón beznádejne vypredali

 

Niekdajšia členka Top 5 svetového rebríčka vo dvojhre aj štvorhre ukončila svoju kariéru vlani v júli, medzičasom sa objavila na exhibíciách či v súťažiach veteránok.

 

Daniela je ambasádorkou 13. ročníka bežeckých podujatí ČSOB Bratislava maratón a pôvodne mala bežať aj v jednej z bežeckých disciplín. "Už sa veľmi teším, kedy to odštartujeme. Vážim si, že môžem byť súčasťou takéhoto podujatia. Nikdy predtým o takomto čase som nemala možnosť byť na Slovensku, vždy som hrala na nejakom turnaji. Som zvedavá najmä na detské aktivity, veľmi sa teším na atmosféru. Chcela som aj súťažne bežať, ale nebude tomu tak, som po operácii ramena."

 

Hantuchová ale predsa len bude bežať: "Pridám sa v závere k štafete, v ktorej budú ľudia s rôznymi chorobami. Kde nie je dôležité v akom čase a koľko človek ubehne, ale dôležité je, aby sa rozbehol a bojoval o svoje zdravie."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies