VIDEO Dámy, pozor na nové pleťové masky, inak môžete dopadnúť aj takto!

NETKY.SK • 25 Február 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO Dámy, pozor na nové pleťové masky, inak môžete dopadnúť aj takto!

Dievčina s problematickou pleťou si chcela pomôcť čistiacou maskou, dopadlo to však veľkou katastrofou!

slovakia

left justify in out

Najnovším trendom sú pleťové prípravky s obsahom uhlia, ktoré priaznivo pôsobí na sťahovanie pórov a má antiseptické účinky. Na trhu sa teda objavujú okrem krémov a peelingov aj rôzne čistiace masky sľubujúce dokonalú pleť. Na to sa nechala zlákať aj mladá Filipínčanka Genella Pabianes Carabbacanová, ktorá si ju na tvár aplikovala teda skutočne starostlivo.

 

Genella si zrejme neprečítala návod na použitie, pretože pri nanášaní masky je dôležité vyhnúť sa okoliu očí, teda aj obočiu. Dvojnásobne to platí pri tomto type masiek, takzvaných exfoliačných, ktoré je po zaschnutí potrebné z tváre strhnúť. Žiaľ, Genelle sa to podarilo aj s obočím.

 

Zdesené dievča si s plačom opatrne dávalo masku z tváre dole, vôbec to však nešlo tak hladko. Počas celej tejto tortúry ju na mobilný telefón natáčal jej škodoradostný brat, ktorý video následne uverejnil na internete.

 

Zakrátko sa Genelle začali ozývať kozmetičky a ponúkli jej pomoc pri obnove obočia. Ako však uviedla, uvedomuje si, že si za to môže sama, pretože sa do vecí hrnie zbytočne rýchlo a často jej tak uniknú dôležité informácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona