VIDEO Dámy, chcete mať dokonalé nechty? Táto tlačiareň vám ich vytlačí!

NETKY.SK • 29 Január 2018, 13:31 • 2 min
VIDEO Dámy, chcete mať dokonalé nechty? Táto tlačiareň vám ich vytlačí!

Prepracovanú manikúru môžete mať odteraz aj bez toho, aby ste v salóne strávili hodiny.

slovakia

left justify in out

Azda každá dáma si už aspoň raz dala profesionálne upraviť nechty. Tie, ktoré si na svoje „pazúriky“ skutočne potrpia to dokonca praktizujú pravidelne. Určite teda vedia, koľko času taká paráda zaberie. Na trh však prichádza novinka, ktorá celý proces výrazne skráti a navyše, budete si môcť dopriať aj oveľa komplikovanejšie motívy!

 

Istá čínska spoločnosť prišla s „tlačiarňou na nechty“. Tento vynález dokáže zjednodušiť prácu profesionálok v nechtových štúdiách aj uspokojiť rastúci počet dám túžiacich vyzerať za každých okolností dokonalo. Prístroj je schopný na nechty aplikovať aj tie najzložitejšie vzory v priebehu 35 sekúnd.

 

Práca na krásnych nechtoch sa teda zúži na nanesenie špeciálneho podkladového laku, následne sa ruka vloží do tlačiarne a potom sa výsledok už len pretrie ochranným lakom. Celý proces sa teda mnohonásobne zjednoduší a zároveň aj zdokonalí.

 

Prístroj oficiálne predstavia na veľtrhu s novinkami v oblasti technológií CES v Las Vegas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies