VIDEO Ďalšia "východniarska" pesnička: Mafia Corner zverejnil skladbu A ja taka Dzivočka

NETKY.SK • 15 Február 2016, 14:16 • 2 min
VIDEO Ďalšia "východniarska" pesnička: Mafia Corner zverejnil skladbu A ja taka Dzivočka

KOŠICE - Projekt Mafia Corner zverejnil novú skladbu A ja taka Dzivočka, na ktorej sa podieľala aj speváčka Stefi. Interpreti nahrali pieseň vo východoslovenskom nárečí.

slovakia

left justify in out

"Náhoda zapríčinila to, že tento rok začínam pesničkou vo východniarskom nárečí. Ďalej chystám kopec vecí, ktoré budú rôznorodé, smutné, veselé, rádiové, crazy, kontroverzné a po slovensky. Je o mne známe, že pochádzam z východu a že sa nerád hrám na niečo, čo nie som. To neznamená, že teraz má byť každý východniar, ale každý by si mal stáť za tým, čo je a odkiaľ pochádza, pretože vtedy je originál a získa si rešpekt," uviedol Toy Boy.

 

 

Producent ponúkol k novinke aj videoklip. "Po veľkom úspechu singlu Vypic a žic som si uvedomil, že špeciálne na východe chýba takýto druh hudby a preto sa snažím pokračovať aj v tejto línii produkcie. Klip sme točili po celom východnom Slovensku, pretože som chcel vzdať úctu celému východu," objasnil interpret.

 

Nakrúcanie sa páčilo aj spomínanej Stefi, ktorá v súčasnosti bojuje s rakovinou. "Je to ťažké obdobie môjho života, celá liečba je veľmi náročná, hlavne na psychiku, ale som rada, že môžem byť súčasťou tejto spolupráce, pretože aj to mi pomáha sa vyrovnávať a bojovať s rakovinou. Bolo to veľmi zložité a náročné hlavne na cestovanie, ale som veľmi rada, pretože som v niektorých častiach východného Slovenska nikdy nebola a toto bola veľmi dobrá možnosť, ako ho spoznať. A taktiež sme si užili kopec srandy a niektoré pohľady ľudí stáli za to, keď sme sa niekde zjavili na námestí a len tak poskakovali ako blázni. A týmto sa aj chcem poďakovať Paľovi Verčimákovi za kameru a réžiu klipu a za to, že s nami vydržal náročné natáčanie," povedala speváčka.

 

Formácia Mafia Corner vznikla v roku 2013 ako spoločný projekt producentov Randyho Gnepu a Toy Boya známeho aj pod menom Mike. Prvý menovaný však pre pracovnú vyťaženosť už nie je jeho súčasťou. Spolupracovali napríklad s Petrom Lipom, Jarom Smejkalom, Cigánskymi diablami alebo Dominikou Mirgovou. Mafia Corner má na konte aj ďalšie skladby ako #NSRC (feat. Daff) či Holubička.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies