VIDEO Ďalšia paródia na Fica: Spravili z neho rappera!

NETKY.SK • 23 Január 2014, 15:29 • 2 min
VIDEO Ďalšia paródia na Fica: Spravili z neho rappera!

BRATISLAVA – Po Ficovodke a paródii od Richarda Sulíka prišiel ďalší vtipný kúsok, ktorý zosmiešňuje rozhovory predsedu vlády Roberta Fica s ministrom kultúry Marekom Maďaričom.

slovakia

left justify in out

Vo veľmi známych rozhovoroch sa Fico v „uvoľnenej“ atmosfére vyjadruje k svojmu detstvu, funkcii prezidenta alebo aj k úspechom jeho strany Smer. Včera zaujal napríklad vyhlásením, že „Peťo Kažimír rastie ako z vody.“

Videá majú rôzne ohlasy a sú predmetom mnohých paródií. Najskôr spravili z predsedu vládu opitého a potom ho parodoval aj predseda opozičnej SaS Richard Sulík spolu so straníckym kolegom Martinom Poliačikom.

Teraz z neho spravili rappera. Video sa volá „Fico Rap“ a aj napriek tomu, že má iba niekoľko sekúnd ja všetkým jasné, že premiér by sa na rapovej scéne nestratil. Možno by sa na neho trochu nahneval Eminem, ktorému ukradol podklad zo skladby Lose Yourself.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies