VIDEO Ďalší konflikt v slovenskom hip-hope: Moloch zverejnil telefonát s Rytmusom

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 14:16 • 2 min
VIDEO Ďalší konflikt v slovenskom hip-hope: Moloch zverejnil telefonát s Rytmusom

BRATISLAVA – Od polovice novembra roku 2013 bol na slovenskej hiphopovej scéne pokoj. Pokojné hladiny však opäť rozvíril petržalský rapper Denis Domaracký alias Moloch Vlavo zo zoskupenia Druhá Strana.

slovakia

left justify in out

Moloch Vlavo zverejnil na svojom facebookovom profile video, v ktorom je zostrihaný jeho telefonát s rapperom Patrikom „Rytmusom“ Vrbovským, s ktorým sa počas konfliktu niekoľkokrát „dissovali“. „Túto maškrtu pravdy dávam Vám, žiaľ bez čerešne na vrchu. Tú si nechávam zatiaľ v zálohe! Pozdravujem tých, čo od začiatku vedeli kde je pravda a kto mlží...štúdiový gangster sa zdísoval sám,“ napísal Moloch k videu, v ktorom hasí cigaretu o Rytmusov album.

 

Vo zverejnenom telefonáte sa Rytmus priznáva prečo „naložil“ na Molocha. Priznal aj to, že vie o tom, že Moloch nefetuje, aj keď to vo svojich videách spomínal. Takisto sa vyjadril k Molochovej tvorbe, ktorú počas konfliktu označil za hroznú. „Ja tvoju tvorbu sledujem, si pre mňa šéf a páči sa mi to ako to robíš,“ povedal Rytmus v telefonáte a pokračoval: "Keď si mi naložil, tak som sa na tom smial ako ko**t, ale na druhej strane mi to bolo ľúto, lebo ja si vážim Druhú Stranu.“

 

 

 

MOLOCH VLAVO-Brácho? SKIT/týmto, je to pre mňa uzavreté.Túto maškrtu pravdy dávam Vám, žiaľ bez čerešne na vrchu. Tú si nechávam ZATIAĽ V ZÁLOHE !!! Pozdravujem tých, čo od začiatku vedeli kde je pravda a kdo mlží...štúdiový gangster sa sdísoval sám!(FALANGA TU: https://www.druhastrana.com/produkt/tricko-faltape/ )

Posted by Moloch Vlavo on Wednesday, April 8, 2015

 

 

Celý konflikt medzi Rytmusom a Rakbym sa začal nevyberaným vyjadrením piešťanského rappera na adresu nitrianskeho rodáka. Rakby mu odpovedal skladbou „Čau Paťo“. Rytmus potom v nedeľu zverejnil videoklip ku skladbe „Škola Rapu“, kde spolu s Momom a Separom „nadávajú“ na niektorých účastníkov slovenskej hip-hopovej scény. Do celého konfliktu sa potom „zamiešal“ rapper Moloch Vlavo, ktorý sa vyjadroval hlavne na Rytmusovu adresu.

 

Rakby - Čau Paťo

 

 

Rytmus, Separ a Momo - Škola Rapu

 

 

Vyjadrenie Molocha Vlavo

 

 

Rytmusova odpoveď

 

 

Molochova odpoveď Rytmusovi

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies