VIDEO: Cyperskí fanúšikovia hodili petardu na ošetrovaného hráča

NETKY.SK • 22 Október 2012, 20:10 • 2 min
VIDEO: Cyperskí fanúšikovia hodili petardu na ošetrovaného hráča

VIDEO Cyperskí fanúšikovia hodili petardu na ošetrovaného hráča - Futbal LARNAKA – V nedeľu bol v cyperskej lige na programe horúci zápas Anorthosis Famagusta – Omonia Nikózia, ktorý sa nezaobišiel bez incidentov. Zápas bol v druhom polčase prerušený na 1

slovakia

left justify in out

imgLARNAKA – V nedeľu bol v cyperskej lige na programe horúci zápas Anorthosis Famagusta – Omonia Nikózia, ktorý sa nezaobišiel bez incidentov. Zápas bol v druhom polčase prerušený na 10 minút kvôli neuveriteľnému násilnému činu fanúšikov hosťujúceho tímu.

Hráč domáceho tímu, Ricardo Laborde, bol ošetrovaný na trávniku, keď vedľa neho pristála zapálená petarda, ktorú hodil niektorý z divákov.

Videozáznam ukazuje zdravotníkov ako sa skláňajú nad zraneným hráčom, keď sa zrazu objavil hustý biely dym a petarda explodovala iba pár centimetrov od tváre prítomných ľudí. Pri útoku našťastie nebol nikto zranený.

Zástupcovia domáceho tímu Anorthosis po zápase naliehali na políciu, aby vykonávala dôkladnejšie kontroly fanúšikov vstupujúcich na štadión. Polícia vyhlásila, že vyšetrovatelia už dôkladne skúmajú kamerové zábery v snahe vypátrať vinníka.

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=44WpxR5I0yU"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies