VIDEO Cyklistka ignorovala, že sa dvíha most. Pozrite si, ako dopadla

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 06:55 • 2 min
VIDEO Cyklistka ignorovala, že sa dvíha most. Pozrite si, ako dopadla

MENASHA - Američanka takmer doplatila na svoju nerozvážnosť, keď ignorovala výstražné znamenia a pustila sa na most, ktorý sa práve dvíhal. Vyviazla so zraneniami a pokutou.

slovakia

left justify in out

Incident, ktorý zachytili bezpečnostné kamery, sa odohral krátko po ohňostroji ešte 4. júla v americkom meste Menasha v štáte Wisconsin. Z neznámeho dôvodu žena ignorovala závory a varovné svetlá a vyšla na stúpajúci most.

 

Nerozhodilo ju, že o závoru silne zavadila, píše server novinky.cz. Že je niečo zlé, si uvedomila, až keď bola tesne pred dvíhajúcou sa časťou mosta a za chvíľu už zmizla v diere. Na pomoc jej okamžite pribehli ľudia, jeden z nich ženu vytiahol a vzápätí aj jej bicykel.

 

„Bol som trochu znepokojený z toho, ako ľudia skákali dole, kde je mechanika mostu, lebo je tam veľa ťažkých kovových súčastí, ktoré sa hýbu,“ uviedol pre regionálny server WBAY Brett Halderson, zástupca riaditeľa polície.

 

Ľudia však cyklistku vytiahli včas. Tá z nehody vyviazla len s ľahšími zraneniami v tvári a pokutovali ju za ignorovanie výstražných dopravných znamení. Podľa polície je možné, že žena bola pod vplyvom alkoholu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona