VIDEO Cudzinka spôsobila v Prahe rozruch: Nahá vo fontáne

NETKY.SK • 13 September 2016, 12:51 • 2 min
VIDEO Cudzinka spôsobila v Prahe rozruch: Nahá vo fontáne

PRAHA – Napriek tomu, že je september, našich zemepisných šírkach je tropické počasie. Niektorí toto teplo nezvládajú, a tak robia šialené veci. To platí aj pre túto, ženu, ktorá sa rozhodla nahá okúpať vo fontáne na Karlovom námestí v Prahe.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročná cudzinka sa v parku vyzliekla a s igelitkou v ruke sa rozhodla schladiť. Jej ochladzovanie prerušil príslušník mestskej polície na motorke, ktorý žene prikázal, aby z fontány vyliezla.

 

„V piatok krátko po dvanástej hodine prijal strážnik, ktorý vykonával kontrolnú činnosť na Karlovom námestí, oznámenie od neznámej ženy, že sa uprostred parku vo fontáne kúpe úplne nahá žena a to aj napriek tomu, že je okolo plno ľudí, vrátane malých detí,“ informovala mestská polícia Praha.

 

Žena po upozornenií od policajta z fontány vyliezla a obliekla sa. „S tridsaťosemročnou cudzinkou nebolo možné jej správanie na mieste prerokovať, pretože žena odmietla akokoľvek komunikovať a s ničím nesúhlasila,“ informovala polícia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona